Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Rose εν Πλω θα συνδυάσει την απόλαυση των Ροζέ οίνων των οινοποιείων της Αιγιάλειας με μια μοναδική ιστιοπλοϊκή βόλτα στον Κορινθιακό και με μια ζωντανή αφήγηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της αμπελουργικής Αιγιάλειας.

Η εκδήλωση Ροζέ εν Πλω, πραγματοποιείτε το διήμερο 18 και 19 Μαϊου στα πλαίσια των γενικότερων εκδηλώσεων “Ανοικτές Πόρτες 2024” που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την ΕΔΟΑΟ. Τα επισκέψιμα οινοποιεία της Αιγιάλειας σας περιμένουν με Ανοικτές Πόρτες για να τα δοκιμάσετε τα υψηλής ποιότητας κρασιά και να γνωρίσετε από πρώτο χέρι τους αμπελώνες των Πλαγιών της Αιγιάλειας.

Το Σάββατο 18 Μάϊου οι ροζέ οίνοι των οινοποιείων της Αιγιάλειας σας περιμένουν στον Ιστιοπλοϊκό Ναυτικό Όμιλο Αιγίου & Φάρος Αιγίου | Nautical and Sailing Club Aigio σε τρείς μοναδικές ιστιοδρομικές βόλτες στις 11:00, στις 12:30 και στις 14:00.

Κάντε έγκαιρα την εγγραφή σας μέσω της παρακάτω φόρμας. 

http://eepurl.com/ilCqKz

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Αν θα έρθετε παρέα με περισσότερα άτομα ΟΛΑ τα άτομα της παρέας σας πρέπει να κάνουν εγγραφή μεμονωμένα. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσει εύκολα η γραμματεία να σας τοποθετήσει σε σκάφος όλους μαζί (για παρέες μέχρι 7 άτομα που αποτελούν την πληρότητα ενός σκάφους)

Γενικές πληροφορίες

 1. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της εκδήλωσης “Ανοιχτές Πόρτες” των Οινοποιείων 18/19.5.2024. Τα οινοποιεία που συμμετέχουν στην εκδήλωση, συμμετέχουν αφιλοκερδώς. 
 2. Θα πρέπει να αναφέρετε στο σχετικό πεδίο αν θα έχετε παιδία μαζί σας (μια χαρά είναι αυτό αλλά πρέπει να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό ατόμων). Οι ενήλικες κάνουν προεγγραφή ο καθένας ξεχωριστά.
 3. Θα πρέπει να φοράτε αθλητικά παπούτσια χωρίς μαύρη σόλα.
 4. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν παθαίνετε (σε γενικές γραμμές) ναυτία πάνω σε πλοίο στη θάλασσα.
 5. Δεν υπάρχει πρόβλημα να έρθετε απ’ ευθείας στο λιμάνι αναχώρησης αν και θα ήταν πλουσιότερη η εμπειρία αν είχατε επισκεφτεί κάποιο από τα επισκέψιμα οινοποιεία που θα έχουν Ανοικτές Πόρτες!
 6. Στο λιμάνι αναχώρησης (Ναυτικός Όμιλος & Φάρος Αιγίου) θα λαμβάνετε την κάρτα εισόδου στο σκάφος μετά την επιβεβαίωση της προεγγραφής σας και θα επιβιβάζεστε. Ίσως υπάρξει κάποια αναμονή που όμως θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε όσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται!
 7. Τα σκάφη που συμμετέχουν φιλοξενούν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων για λόγους ασφαλείας. Άτομα που έρχονται στον χώρο εκδήλωσης δεν θα επιβιβάζονται αν δεν έχουν κρατήσει θέση.
 8. Τα σκάφη είναι ιδιωτικά και συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Σεβόμαστε τις υποδείξεις του κυβερνήτη.

General Information 

 1. The event is part of the Open Doors 18/19.5.2024. The event is free of charge.
 2. Indicate in the appropriate box the number of children joining you. This is so that we know how many people can fit in the boats. Adults are required to register seperately.
 3. You are required to wear sneakers without black soles.
 4. We would advise against participating if you are prone to sea sickness. 
 5. You can come directly to the venue but we would encourage you to visit the wineries for a complete experience. 
 6. At the venue, you will board the boats after confirming your registration. There might be a small delay.
 7. There is a specific number of boats participating with a specific number of people they can accomodate for security reasons. People that arrive that have not reserved their seats will not be allowed onboard.
 8. The participating boats are private and participate non-profit. We respect the captains instructions.

Αποποίηση ευθύνης / Disclaimer
Το Δίκτυο Ποιότητας Οινοξένεια ως διοργανωτής και ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αιγίου ως συν-διοργανωτής της εκδήλωσης Ροζέ εν πλω, δεν φέρουν καμιά ευθύνη σε περίπτωση που ένεκα δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι οποίες δεν θα επιτρέψουν τον απόπλου των ιστιοπλοϊκών σκαφών, ακυρωθούν μέρος ή το σύνολο των διαδρομών.

Μοιραστείτε το:
What's your reaction?
Thank you for your vote!
Post rating: 0 from 5 (according 0 votes)

Add Comment

Προσεχείς εκδηλώσεις
Φόρμα κατάθεσης προτάσεων προς Δίκτυο Ποιότητας Οινοξένεια.

Υποβάλλεται την πρόταση σας στο Δίκτυο Ποιότητας Οινοξένεια, εδώ!

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα...

© 2021 Δίκτυο Ποιότητας Οινοξένεια

Σχεδίαση, Κατασκευή Ιστοσελίδας – Προσαρμογή CreativityWeb.gr  |  Theme by AncoraThemes

to top