Ο θεσμός Ανοικτές Πόρτες είναι μια διήμερη ευκαιρία για όλο το οινόφιλο κοινό να επισκεφτεί οινοποιεία σε όλη την Ελλάδα, να γνωρίσει τους Οινοποιούς, τα κρασιά και τα αμπελουργικά teroir. Φέτος διοργανώνεται στις 27 και 28 Μάϊου 2023.

Τα επισκέψιμα οινοποιεία των Πλαγιών της Αιγιάλειας σας περιμένουν με… Ανοικτές Πόρτες έτσι ώστε να μπορέσετε να τα δείτε από κοντά και να γνωρίσετε από πρώτο χέρι τόσο τα υψηλής ποιότητας κρασιά όσο και τα υπέροχα αμπελο-οινοικά τοπία των Πλαγιών της Αιγιάλειας.

Όμως αυτό δεν είναι το μόνο που σας περιμένει στην επίσκεψη σας στην Αιγιάλεια. Φέτος, το Δίκτυο Ποιότητας Οινοξένεια, έχει οργανώσει μια bonus εκδήλωση, εντελώς δωρεάν.

Γευστική δοκιμή των Ροζέ κρασιών των Οινοποιείων μελών του Δικτύου, Εν Πλω πάνω σε ιστιοπλοϊκά σκάφη ανοικτής θαλάσσης!

Τα σκάφη, ευγενική προσφορά του Ιστιοπλοϊκού Ναυτικού Ομίλου Αιγίου σας περιμένουν το Σάββατο 27/5/23, με τους ιδιοκτήτες τους ως κυβερνήτες στο Ναυτικό Όμιλο & Φάρο Αιγίου, για μια όμορφη βόλτα στο Κορινθιακό όπου θα δούμε όλη τη γεωλογική διαμόρφωση των Πλαγιών Αιγιαλείας και θα μάθουμε περισσότερα για τους αμπελώνες αυτούς και – φυσικά – θα μάθουμε και θα δοκιμάσουμε τα ροζέ κρασιά των οινοποιείων – μελών του Δικτύου υπό την καθοδήγηση ενός μέλους (οινολόγου ή οινοποιού) του Δικτύου.

Είναι απαραίτητο να κάνετε προεγγραφή, αυτό γίνεται πολύ εύκολα συμπληρώνοντας την online φόρμα εδώ: http://eepurl.com/ilCqKz

Σημειώστε ότι:

  • Θα πρέπει να αναφέρετε στο σχετικό πεδίο για ποια μέρα και ώρα αναχώρησης ενδιαφέρεστε και αν θα έχετε παιδία μαζί σας (μια χαρά είναι αυτό αλλά πρέπει να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό ατόμων). Οι ενήλικες κάνουν προεγγραφή ο καθένας ξεχωριστά.
  • Θα πρέπει να φοράτε παπούτσια χωρίς τακούνια, με προτίμηση τα αθλητικά.
  • Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν παθαίνετε (σε γενικές γραμμές) ναυτία πάνω σε πλοίο στη θάλασσα.
  • Δεν υπάρχει πρόβλημα να έρθετε απ’ ευθείας στο λιμάνι αναχώρησης αν και θα ήταν πλουσιότερη η εμπειρία αν είχατε επισκεφτεί κάποιο από τα επισκέψιμα οινοποιεία που θα έχουν Ανοικτές Πόρτες!
  • Στο λιμάνι αναχώρησης (Ναυτικός Όμιλος & Φάρος Αιγίου) θα λαμβάνετε την κάρτα εισόδου στο σκάφος μετά την επιβεβαίωση της προεγγραφής σας και θα επιβιβάζεστε. Ίσως υπάρξει κάποια αναμονή που όμως θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε όσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται!

Μοιραστείτε το:
What's your reaction?
Thank you for your vote!
Post rating: 0 from 5 (according 0 votes)

Add Comment

Προσεχείς εκδηλώσεις
Φόρμα κατάθεσης προτάσεων προς Δίκτυο Ποιότητας Οινοξένεια.

Υποβάλλεται την πρόταση σας στο Δίκτυο Ποιότητας Οινοξένεια, εδώ!

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα...

© 2021 Δίκτυο Ποιότητας Οινοξένεια

Σχεδίαση, Κατασκευή Ιστοσελίδας – Προσαρμογή CreativityWeb.gr  |  Theme by AncoraThemes

to top